Space Station Level Art
Main corridor area

Main corridor area

Central hallway

Central hallway

Entering the hallway from the main corridor

Entering the hallway from the main corridor

Med Bay area

Med Bay area

Entering the Med Bay

Entering the Med Bay

Screenshots from a space station level which was created as a visual bar for a sci-fi game prototype in Unreal 4. I worked on the visual direction and world building including white boxing, set dressing, materials, decals, and some lighting. I also spent a lot of time on performance optimization for the level, learning about profiling tools in UE4 and ensuring we hit our target framerate.

The prototype level was created using a mix of purchased assets which were re-textured using custom materials, and models created in-house.

Other contributors to the environment include:
Brad Crow, Bryan Hehmann, Rob Walden, Duane Santos, Austin Martin, Mat Toellner , and Erin Holmes